Владислав Николов се срещна с общинската структура на партията в Гулянци
Владислав Николов се срещна с общинската структура на партията в Гулянци / gerb.pleven

Народният представител от ГЕРБ Владислав Николов, който е и областен координатор на партията в Плевен, се срещна с членовете на общинската структура в Гулянци. На събранието бе обсъдена организацията във връзка с провеждането на избори за представители на България в Европейския парламент.

Владислав Николов обясни разпределението на квотите в ЦИК и РИК-Плевен. Обсъдена бе и организацията в щаба на ГЕРБ в Гулянци. „Започнаха обиколките на Старейшини ГЕРБ в областта. Срещи вече се проведоха в Никопол, Белене и Искър", каза Николов. Той подчерта, че работата на всички структури Младежи, Жени и Старейшини ГЕРБ е много важна.
По думите на Николов, най-големият плюс за ГЕРБ е, че убеждава във функционалността и правотата на своята политика чрез факти и резултати от свършена работа, а не на база голи обещания.

„Управляващите до този момент не са изпълнили ангажиментите си, поети по време на предизборната кампания и хората няма да останат безразлични към това. ГЕРБ е открита партия, с ясна визия за европейското бъдеще на България", допълни Николов. Той подчерта, че евроизборите по принцип не предизвикват сериозен интерес сред българските граждани. „Важно е хората да бъдат насърчавани да гласуват.", обобщи областният председател на ГЕРБ Владислав Николов.