Трима пострадаха, след като Рено Клио се заби в крайпътно дърво
Трима пострадаха, след като Рено Клио се заби в крайпътно дърво / dariknews.archive

 

На 15 август 2014 година в 13.38 часа е получен сигнал за настъпило ПТП на път от разклона за село Долни Луковит в посока село Глава. На място веднага е изпратен полицейски екип.

 

От извършения оглед е установено, че водачът на лек автомобил "Рено Клио" - 57-годишен от град Койнаре, вследствие отклонение на вниманието е изгубил контрол на моторното превозно средство. Блъснал се е в ляво по посока на движението в крайпътно дърво. При настъпилото ПТП са пострадали: водачът - с фрактура на ломбални прешлени и возещата се на задната седалка - 50-годишна от Койнаре, която е с фрактура на лявата ръка в областта на китката. Настанени са в ортопедично отделение при МБАЛ - Плевен, без опасност за живота.

 

Другата пътничка - 76-годишна от същия град, е с травма в областта на корема и е настанена за лечение в хирургично отделение при МБАЛ - Плевен, без опасност за живота. На водача е взета кръвна проба за лабораторно изследване.

 

 

За престъпление по чл. 343, ал.1 б. " б " във връзка с чл. 342, ал.1 от НК е образувано досъдебно производство. Работа по случая продължава разследващ полицай.