Стартира процедура за избор на нови съдебни заседатели в Плевен
Стартира процедура за избор на нови съдебни заседатели в Плевен / dariknews.archive

Стартира процедура за избор на нови съдебни заседатели в Плевен
netinfo

Ще има ли в Плевен регистрирани независими кандидат-депутати

Колко плевенчани участваха във възстановката на Шипченските боеве на 23 август

Какво запали голям пожар в имот на жител на село Мечка и какви
поражения нанесе стихията

Има ли друг вариант за издаване на новия брой на алманах
„Мизия", който не е сред одобрените по културния календар

Повече или по-малко, спрямо последните 2 години ще бъдат
първокласниците в областта тази есен

Възможно ли е контузии да помогнат на скачач за върхови
резултати и кой още има заслуга за успехите на Тихомир Иванов

Стартира процедура за избор на нови съдебни заседатели в Плевен
netinfo

Процедура за избор на нови съдебни заседатели за град Плевен ще стартира на предстоящата си сесия тази седмица /28 август, четвъртък/, Общинският съвет. На този етап от Апелативен съд - Велико Търново, са изпратили писмо за избор на новите попълнения към съдебните състави само за Окръжен съд - Плевен, очаква се обаче същата процедура да бъде обявена и за Районен съд - Плевен, съобщава „Посоки".

Близо 900 000 лв. предостави Оперативна програма „Регионално развитие" на Община Плевен за ремонт на Пеещия фонтан в Градската градина и трите водни огледала в района на Каскадата. Стартът на всички дейности се предвижда да бъде в последните месеци на 2014 г., а финалът - до 31 октомври 2015 г.

Съдът прекрати производството срещу зам.-кмета Зелов заради сериозно несъответствие относно размера на сумата в обвинителния акт. За колко пари всъщност става дума - за 1400 лева или за 4000 лева? Делото е върнато на Софийска градска прокуратура за отстраняване на допуснатото съществено нарушение

Дарителска кампания закупува апаратура за още 33000 лв. за болницата в Плевен. Кампанията приключва на 29 август с равносметка за събрани 105 068.69 лева, съобщиха от групата „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван"

Медицинският университет приема документи за платено обучение. Обявеният прием е за 8 специалности - „Медицина", „Медицинска сестра", „Акушерка", „Медицински лаборант", „Помощник-фармацевт", „Медицинска рехабилитация и ерготерапия", „Опазване и контрол на общественото здраве" и „Социални дейности"

Футбол: Юношата на ФК "Плевен" Николай Тодоров вече е футболист на лидера на английската Чемпиъншип "Нотингам Форест". Договорът е за 1 година и е подписан преди 2 седмици.

Атака на световния рекорд и участие в Олимпиадата през 2016 г. са целите на плевенчанина Тихомир Иванов