Подготвят есенния автосалон за октомври
Подготвят есенния автосалон за октомври / Reuters

13-то автомобилно изложение „Партньори на колела" ще се проведе в Плевен от 12 до 16 октомври. Автосалонът ще бъде разкрит на традиционното си място - булевард „Скобелев" до Художествена галерия „Илия Бешков". Организатор е "Партнерс експо" ООД. Съорганизатори са Община Плевен, СБА, Българската федерация по мотоциклетизъм, Браншовата бизнес камара, Търговско промишлената палата и Стопанската камара.

Изложението запази интереса и мотивацията не само на автомобилните представителства в града ни, но и на фирми, чиито марки не са представени в Плевен, разкриват от "Партнерс експо".

Посетителски интерес вече е заявен както от специалисти в бранша, така и от граждани от Централна Северна и Северозападна България.

Новостите в тазгодишното издание на "Партньори на колела" са свързани с представянето в Плевен на всички премиерни модели за текущата година на представените марки. Посетителите ще могат да видят леки и лекотоварни автомобили, мотори, мотоциклети, АТВ, велосипеди; авточасти, масла и добавки, гуми, автоаксесоари; отоплителна техника; финансови, лизингови и застрахователни институции; малогабритна сеслкостопанска техника. 

И тази година в средата на октомври оранизаторите и съорганизаторите ще връчат на специална церемония своите отличия за оригинално представяне, за фирма-производител, за представяне на нов продукт или технология, за безопасност, комфорт, бързина, автомобил на посетителя и голямата награда "Крило на успеха".