Плевен посреща кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова с голям предизборен концерт
Плевен посреща кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова с голям предизборен концерт / Sofia Photo Agency

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Плевен. В 09:00 часа Цветанов и кандидатът за президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев ще се срещнат с жителите на Червен бряг пред офиса на партията на ул. ,,Паисий‘‘ № 8. На събитието ще присъстват председателят на 41-то Народно събрание Цецка Цачева, областният управител на Плевен Иван Новкиришки и кандидатът за кмет на Червен бряг от ГЕРБ Павлин Фильовски.

В 10:10 Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев е ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Долни Дъбник. Срещата ще се проведе в читалище ,,Илия Бешков». На нея ще присъства кандидатът за кмет на Долни Дъбник от ГЕРБ Димитър Маринов.

В 11:10 часа Цветанов и Плевнелиев ще се срещнат с жителите на Долна Митрополия на ул. ,,Св. Св. Кирил и Методий‘‘ № 39. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Долна Митрополия от ГЕРБ Мирослав Траянов.

В 11.30 ч. кандидат-президентската двойка, заедно с председателят на народното събрание Цецка Цачева, кандидатът за кмет на Плевен доц.Димитър Стойков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с жители на Опанец. След това от 12.00 ч. те ще посетят фирми в Индустриалната зона в Плевен, а след това от 14.00 ч. в с. Гривица.

В 12:50 часа председателят на предизборния щаб ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в Никопол пред общината. На нея ще присъстват областният управител на Плевен Иван Новкиришки и кандидатът за кмет на Никопол от ГЕРБ Валерий Желязков.

В 14:30 часа Цветан Цветанов и кандидатът за президент на ГЕРБ ще се срещнат с жителите на Левски на пл. ,,Свобода‘‘. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Левки Дочко Дочев.

В 15:40 часа Цветанов и Плевнелиев ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Пордим. Срещата ще се проведе на площада пред общината. На нея ще присъства кандидатът за кмет на Пордим Детелин Василев.

В 16:40 часа председателят на предизборния щаб и кандидатът за президент на ГЕРБ ще посетят мобилния предизборен щаб на партията в Плевен.

В 18:00 часа Цветан Цветанов ще представи Росен Плевнелиев пред плевенчани на предизборен концерт на ГЕРБ. На сцената ще излязат още кандидатът за кмет на Плевен Димитър Стойков, кандидатите за кметове от областта и листата общински съветници. Концертът ще се проведе на пл. ,,Възраждане‘‘. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Веселин Маринов, Орлин Горанов, ансамбъл ,,Българе‘‘, актьорите Ненчо Илчев, Зуека, Мария Сапунджиева и техни колеги.

 

Плевен посреща кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова с голям предизборен концерт
netinfo