Откриват 19-то изложение Партнерс експо
Откриват 19-то изложение Партнерс експо / netinfo
19-то специализирано изложение “Партнерс експо” ще се проведе от 10 до 15 април в Плевен. То се организира в сътрудничество с Българска строителна камара, Българо – германски център за професионално обучение Плевен, Браншова Бизнес Камара, Съюза на българските архитекти и Българската търговско - промишлена палата. Инициативата ще се проведе под патронажа на кмета на Община Плевен Найден Зеленогорски. Гост на мероприятието ще бъде зам.- министърът на регионалното развитие и благоустройство Димчо Михалевски.

За десети път темата на изложението е строителството, обзавеждане, технологии и лека промишленост. Участие в мероприятието ще вземат фирми производители, вносители и дистрибутори в областта на строителните материали, изолации, дограма, облицовки, градински мебели, телекомуникации и други. В съпътстващата програма на изложението са застъпени актуални проблеми и теми в областта на строителството, произтичащи от присъединяването на България към Европейския съюз.

По традиция най-добрите фирми ще бъдат отличени с голямата награда “Крило на успеха” и наградите на съорганизаторите за представяне на нов продукт или технология по време на изложението.

Откриването на изложението ще бъде на 10 април от 11.00 часа в художествена галерия “Илия Бешков”.