Две дами от Плевен получиха по един автомобил от„Втори ТОТО шанс
Две дами от Плевен получиха по един автомобил от„Втори ТОТО шанс / dariknews

По един тото-автомобил ще управляват от днес две късметлийки от град Плевен, спечелили голямата награда в играта "Втори ТОТО шанс". На празнично събитие в центъра на града плевенчанките получиха ключовете от новите коли - Opel Asrta Classic III, от г-н Христо Лилов, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор - гр. Плевен.

Веса Андреева е пуснала своя печеливш фиш с 2 комбинации, на стойност 1,40 лева, в 70-ти тираж на ТОТО 2, който се проведе на 01.09.2013 г. Вторият тото шанс идва отново в Плевен, в 76 тираж, провел се на 22.09.2013 г. За него Павлина Йотова е пуснала квитанция с 2 комбинации и 4 позиции за Тото Джокер, на стойност 1,80 лева, Така двете дами се наредиха до 29 участника от Районна дирекция Плевен, и до 14-те късметлии от град Плевен, спечелили тото-автомобили.

„Изключително съм щастлив да връча два автомобила от играта „Втори ТОТО шанс" на тези чаровни дами от Плевен. Тази година вече връчихме един автомобил на територията на нашата Районна дирекция, днес връчваме два автомобила и си пожелавам следващия път тук да връчим три автомобила. Участниците от нашия район са късметлии и съм сигурен, че ще има още много печалби в Плевенско", каза Христо Лилов. Той поздрави късметлийките и им пожела много късмет в игрите на СПОРТ ТОТО.