parad na modata summer 2018
parad na modata summer 2018 / dariknews.archive
На 23-ти юни - неделя в залата на ДКТ"Иван Радоев" в Плевен ще се състои 69-то издание на шоу-концерт-спектакъла "Парад на Модата" Плевен - 2019. Спектакълът традиционно се провежда под патронажа на кмета на Община Плевен Георг Спартански. Идеята, режисурата, постановката и хореографията са дело на Георги Ангелов. Тази година "Парад на модата ще се състои със специалното участие на дизайнери от Гърция, София, Пловдив, Варна, Русе, Благоевград и Плевен, а общият брой на участниците ще надхвърли 200. Инициативата се организира от община Плевен, Сдружение "Плевенски обществен фонд Читалища", Читалище "Лик" и Георги Ангелов. 

joro
dariknews.archive

В спектакъла са включени изпълнения на СК „Бешков – 2019“ – Долни Дъбник, СКХГ „Елегант“ – Плевен, възпитаници на НУИ „Панйот Пипков“ с ръководител Маня Николова и поп изпълнителите Стефани Славчева, Маги Крумова и Марина Бадева.
Билети за уникалното за страната шоу се продават на касата в ДКТ"Иван Радоев". Началото е в 20:00 часа тази неделя в залата на театъра. След спектакъла, колекциите ще се разпродават.