Велинов: Клиентите ми са невинни. Сираков: Трябва да са в ареста
Велинов: Клиентите ми са невинни. Сираков: Трябва да са в ареста / netinfo

Следващото заседание по делото срещу "братя Галеви" и останалите 5- ма техни приближени ще продължи на 1 декември, постанови Кюстендилски окръжен съд, където днес бяха разпитани над 20 свидетели.

"Считам, че моите клиенти са невинни. Досега нито едно обвинение не е подкрепено с доказателства", каза адвокатът на Пламен Галев и Ангел Христов- Емил Велинов.

"Делото се изкривява, след като обвиняемите са пуснати от съда на свобода, а не са в ареста", коментира адвокатът на част от основните свидетели срещу Галев и Христов- Антон Сираков.

Водещият прокурор по делото от Софийска градска прокуратура Бисер Кирилов отказа да се ангажира със срокове за приключване на процеса и изхода от него.

В края на заседанието бе направена очна ставка между приятелката на един от свидетелите  Стоян Терзийски- Виолина Цветанова и полицая Крум Иванов. Тя твърди, че е видяла Иванов в нощта, когато приятелят й е бил пребит в дискотека "Браво". Полицаят отрече да е бил свидетел на инцидента. Съдът счете случая за неизяснен и отложи разглеждането му за следващото заседание.