Среща с домоуправители и граждани за Енергийно обновяване на българските домове
Среща с домоуправители и граждани за Енергийно обновяване на българските домове / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Кампания за информиране на населението по проекта на Министерството на регионалното развитие "Енергийно обновяване на българските домове" ще се проведе днес и утре в Кюстендил. Тя е по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради" и включва и среща с управители на етажна собственост.
Информационните дни ще се провеждат на открито, от 16:00 до 19:30 часа. На площад "Велбъжд" ще бъде позиционирана мобилна информационна шатра, където представители на министерството, координаторът по проекта, Проектният мениджър и представителят на Фонда за жилищно обновяване ще дават консултации на заинтересованите граждани.
Срещата на управителите на етажна собственост ще започне в 18:00 часа, в Голямата зала на читалище "Братство". На тази среща могат да присъстват всички заинтересовани граждани от областта. Домоуправителите ще бъдат лично консултирани от експертите по проекта, ще се даде отговор на въпроси и казуси, свързани с участието на собствениците в проекта и всяка възникнала допълнителна информация.
ВХОД СВОБОДЕН!