Велбъжд
Велбъжд / Футбол 24/ Киро Киров
Отборите на  “Велбъжд”, ФК “Кюстендил” и “Руен”- Богослов постигнаха убедителни победи в 6- тия кръг от група “Осогово” в Четвърта лига. “Велбъжд” спечели с 6:0 срещу “Славия”- Граница.

Славия Граница
Футбол 24/ Киро Киров

ФК “Кюстендил” надигра без проблеми “Сините извори”- Горна Гращица с 8:1, а отборът на Богослов победи с 0:4 “Струма 2017” от Невестино.

Невестино- Богослов
netinfo

“Ботев”- Лозно също постигна поредния си успех, с минималното 1:0 над “Копие”- Копиловци. “Ябълково” губеше с 0:1 в резултата от съседите от “Септември”- Жабокрът, но спечели двубоя с 2:1. Слокощица се наложи над Нов чифлик с 2:0.

Слокощица- Нов чифлик
netinfo

Без победител завърши срещата Ваксево- Търновлак- 2:2.

“Велбъжд” води групата с 16 точки, пред “Руен”- Богослов с 14 и ФК “Кюстендил” с 13, но и мач по- малко. Ябълково и Лозно имат по 11 т., а Ваксево е с 10 т. На последните 2 места са Невестино и Горна Гращица с по 2 т.
 
Интересни резултати поднесе 4- тия кръг в група “Рила”. Ресилово победи един от лидерите “Миньор”- Бобов дол с 2:1. Кочериново не допусна изненада и спечели гостуването си на Джерман с 1:4. “Динамо” и Овчарци завършиха при 2:2. Сапарево се наложи с 4:1 над Боровец, а отборът на Рила отстъпи на Самораново с 1:4.
Едноличен лидер с 12 точки е “Левски”- Кочериново, отборите на Сапарево, Бобов дол и Боровец имат по 9 т. Без спечелена точка към момента е тимът на Джерман, на последното 12- то място.
 
Дарик- Кюстендил