Петър Паунов получи подкрепа за втори кметски мандат от партия АТАКА
Петър Паунов получи подкрепа за втори кметски мандат от партия АТАКА / Дарик Кюстендил

Областното и общинското ръководство на партия "АТАКА" даде заявка за партньорство и подкрепа на кандидата за кмет втори мандат Петър Паунов и  Коалиция "Кюстендил".  " През изминалите   четири години на управление на общината, ние сме били в изключително солидно партньорство, за което съм признателен и отговорните решения, които трябва да се вземат за доброто на нашия град, и на нашата община, действително са съгласувани с всеки един наш съгражданин и са срещали подкрепата на отговорните патриоти.  Радвам се, че отговорна политическа сила, с ясно изразен профил -патриотичен, отново е  и продължава да бъде част от редиците на хората, които са готови да вземат бъдещето в свои ръце и заедно ще продължим да работим, за да успява Кюстендил и България ", каза кандидатът за кмет втори мандат Петър Паунов

Областният лидер на "АТАКА" Методи Стойнев от името на централното и на местното  ръководство изрази задоволството от работата на кандидата за кмет втори мандат Петър Паунов. "През тези четири години г-н Петър Паунов показа лоялност към гражданите и сме доволни, че сме взели правилното решение. Партия "Атака" дава подкрепата си и сега. Когато сме правили нашите проучвания, те показаха, че над 80 % от нашите членове са одобрявали неговата работа. Ние нямахме никакъв проблем отново да го посочим като нашия кандидат за кмет, а и смятаме, че и Кюстендил ще спечели от това", коментира Методи Стойнев.

"Ние не сгрешихме като подкрепихме Петър Паунов преди четири години. В своя мандат той коренно промени облика на Община Кюстендил. В работата си той вложи много енергия за реализиране на  проекти, важни за града. 75 % от водопроводната мрежа беше подновена,  бяха направени детски кътове, промени се облика на пазара, ремонт на детски градини и училища, поставено бе началото за изграждане на мащабен балнеолечебен център "Свети Иван Рилски", който ще открие много работни места", каза в изявлението си общинският председател на "АТАКА" за Кюстендил Елена Никова и така заяви подкрепата за втори мандат на членовете в общината.