/ МВР
Четирима притежатели на наркотични вещества са задържали криминалисти от Кюстендил, съобщиха от полицията.

МВР

По време на проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, служители са установили 27-годишна водачка на лек автомобил „Ауди“ да управлява след употреба на наркотични вещества.

След спецакция: Задържаха четирима души с канабис и амфетамин във Видинско (СНИМКИ)

Тестът е направен с техническо средство. При проверката в дамската й чанта са открити и иззети 31 г канабис, 10 г амфетамин, 5 г МДМА, последвало е претърсване в дома й, където са открити още 13 г канабис, 23 г амфетамин и 15 г МДМА.

МВР

Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. 27-годишната кюстендилка, която е попадала в полезрението на полицията и в друг случай, ще остане в полицейския арест 24 часа. Започнато е бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

23-годишен кюстендилец е опитал да осуети полицейска проверка на ул. „Шейново“ в града - опитал да бяга, изхвърлил станиолова опаковка. Задържан е, съдържанието на станиоловата опаковка е амфетамин, установен с полеви наркотест. Задържаният е известен на полицията и с други противозаконни деяния, по случая е започнато бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

След акция: Разкриха няколко помещения за отглеждане на марихуана в Хасковско (СНИМКИ)

Задържана е и 25-годишна дупничанка, която е била пътничка в проверен лек автомобил „Дачия“
, от нея е иззето стъклено шише с течност, която при направения полеви наркотест е реагирала на метамфетамин. Бързо полицейско производство е започнато по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Служители на Районно управление-Дупница са задържали 19-годишен младеж за притежание на наркотично вещество, при извършения обиск от него са иззети опаковка канабис и ръчно свита цигара - канабис.

МВР

Проверката е извършена на ул. „П. Евтимий“ в града. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е започнато по случая, уведомен е дежурен прокурор.