Футболната звезда Робер Пирес даде автограф с пожелание за зам.- кмета на Кюстендил Радмила Рангелова
Футболната звезда Робер Пирес даде автограф с пожелание за зам.- кмета на Кюстендил Радмила Рангелова / Радмила Рангелова
Заместник- кметът на Община Кюстендил Радмила Рангелова получи изненадващ подарък- автограф, с пожелание от световния и европейски шампион с Франция и звезда на „Арсенал” Робер Пирес, благодарение на Кирил Евтимов- приятелят на звездите, който е редовен гост в предаването Дарик кафе, при Михаил Дюзев и Иво Райчев.
Кирил Евтимов е познат в журналистическите среди, а в момента е служител в Министерство на финансите. Той е известен с приятелските си отношения с Пирес, но и с хобито си да колекционира футболни екипи от различни отбори.

Радмила Рангелова подарява на Кирил Евтимов футболен екип при една от служебните му командировки в Кюстендил. Евтимов я изненада наскоро с автограф върху фланелката от Пирес и надпис: "To RADMILA, BEST WISHES".

Футболната звезда Робер Пирес даде автограф с пожелание за зам.- кмета на Кюстендил Радмила Рангелова
Радмила Рангелова

„Robert Pires, Thank you for your attention!”, написа в профила си в една от социалните мрежи зам.- кметът на община Кюстендил, като публикува снимка, на която Пирес държи екипа на Велбъжд с пожеланието към нея.
„Харесвам Робер Пирес, защото е една от големите звезди, които имат човешко, приятелско отношение към феновете”, каза за Дарик Радмила Рангелова.
 
„Готвим една изненада с приятели и ще се опитаме да доведем Пирес в следващите седмици, в България”, коментира Кирил Евтимов.

Футболната звезда Робер Пирес с неговия приятел от България Кирил Евтимов
Кирил Евтимов

При последното си пътуване до Лондон, той гледа Челси- Малмьо, мач-реванш от 1/16финалите в Лига Европа, на стадион „Стамфорд Бридж”, където се запозна и се снима със старши треньорът на Малмьо Уве Ръослер, който е бивш съотборник на Мариян Христов в Кайзерслаутерн.
 
„Говорих с Мариян и му споделих че ще бъда на мача. Той каза, че са в перфектни отношения с Рослер. След това, от стадиона му се обадихме на Мариян Христов и си двамата си поговориха. Покани ме в Малмьо да пием по една бира”, разказа в ефира на Дарик кафе Кирил Евтимов. Той има и снимка с Оливие Жиру, един от голмайсторите в мача, който е приятел на Робер Пирес.
 
„Още по- добра приказка направихме с мениджърът на „Челси” Маурицио Сари. Декември като бях в Лондон, на асистента му Дзола подарихме бутилка вино и Сари ми каза, че обича само червено вино, аз тогава имах само бяло вино. И сега, февруари му подарих червено вино, и той много се зарадва. Казах му, ако имаш време пийни една чаша и ти гарантирам, че няма да загубите мача със Сити в редовното време и така и стана”, разказа още Кирил Евтимов пред Дарик.
На 1 март, футболни звезди се окичиха с български мартеници, подарени им от Кирил Евтимов. Сред тях личат имената трима футболисти от Челси – световният шампион Оливие Жиру, бразилският талант Вилиан и младата надежда Рубен Лофтъс-Чийк. Марио Балотели и легендата на Арсенал Найджъл Уинтърбърн също уважиха българския празник. Идеята за тази инициатива е от Евтимов и Димитър Попов – председател на българския фенклуб на „Челси”.
 
 
Дарик- Кюстендил