"Левски"- Кочериново и ФК "Кюстендил"
"Левски"- Кочериново и ФК "Кюстендил" / Дарик- Кюстендил
Дузпи решиха спора за областен първенец в Четвърта лига, на територията на област Кюстендил. “Левски”- Кочериново и ФК “Кюстендил” завършиха 1:1 в редовното време на стадиона в Кочериново. Последва изпълнението на дузпи, като кюстендилци бяха по- точни и спечелиха двубоя с 5:3.

Левски- Кочериново срещу ФК Кюстендил
Дарик- Кюстендил

Председателят на Областния съвет на БФС- Кюстендил, Евгени Йорданов връчи купи и на двата отбора, като победители в групите “Осогово” и “Рила”.

ФК Кюстендил
Дарик- Кюстендил

Отборите класирали се на 2- 3 място в групите бяха наградени с възпоменателни флагчета, в група “Осогово” това са- “Велбъжд” и “Ботев”- Лозно, а в група “Рила”- “Бенковски”- Сапарево и “Динамо”- Дупница.

Президентът на ФК Ботев- Лозно Мая Митрева
Дарик- Кюстендил

Отличени бяха със статуетки и голмайсторите на Четвърта лига- Вилизар Захариев от ФК “Велбъжд” и Иван Илиев от “Миньор”- Бобов дол, съобщи за Дарик Огнян Пешев, отговорник първенства и турнири в БФС- Кюстендил. / Благодарим на г- н Пешев за снимките от събитието /
За финал, с гостоприемството на “Левски”- Кочериново, всички вдигнаха наздравици за приятна почивка и успешен нов сезон.
 
Дарик- Кюстендил