Депутатът д- р Иван Ибришимов благодари на всички дарили за детското отделение на общинската болница
Депутатът д- р Иван Ибришимов благодари на всички дарили за детското отделение на общинската болница / Личен архив

13 712 лв. бяха събрани по време на благотворителния Коледен концерт, за детското отделение на общинската болница в Дупница, организиран от народния представител д- р Иван Ибришимов. Три фирми са дарили, съответно- 5 000 лв. и две по 1 000 лв. Сред гостите на Благотворителния оперен концерт бяха председателят на ОС- Дупница Ивайло Константинов и Емил Гущеров.

"Благодаря на всички, които се отзоваха и включиха в благотворителната инициатива за набиране на средства, с които ще стане възможно закупуването на апаратура за нуждите на Детско отделение на Многопрофилна болница "Свети Иван Рилски" - гр. Дупница. Благодаря на изпълнителите, които направиха вечерта незабравима! Стремежът на всички ни към една и съща цел даде своите резултати и заедно постигнахме повече. Няма нищо по-хубаво на света, от това децата ни да растат здрави и щастливи!", коментира депутатът д- р Иван Ибришимов.

Народният представител пожелава на всички жители на област Кюстендил светли празници, много здраве и любов през новата 2017 година.

Депутатът д р Иван Ибришимов благодари на всички дарили за детското отделение на общинската болница
netinfo