/ ПП ГЕРБ
За поредна година, по случай Международния ден на жената – 8 март, организациите на Жени ГЕРБ в Дупница и Кюстендил уважиха с различни жестове дамите за празника.
 
Традиционно от структурата на ГЕРБ-Дупница раздадоха над 100 гербера на преминаващите дами по центъра на града. Красивите цветя бяха осигурени от народния представител Радослава Чеканска, която е и общински координатор на женската структура.

Освен гербер, всяка преминаваща дама получи и картичка с пожелание. "С този жест искаме да поздравим прекрасните дами от Дупница, да ги накараме да се усмихнат и да се почувствам специални", казаха организаторките от Жени ГЕРБ. Позитивен и много емоционален да бъде празникът на всички дами, пожелаха още те.

Жени ГЕРБ
ПП ГЕРБ
  

Организацията на ЖГЕРБ - Кюстендил също не пропусна да уважи и отбележи най-хубавия празник, посветен на жената. Жест на внимание към дамската част от структурата показаха областният координатор и съветник Реонита Йорданова и Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ и председател на ОбС - Кюстендил.

По тяхна инициатива бяха закупени красиви подаръци, опаковани специално за дамите, минаващи през централния офис на ГЕРБ в Кюстендил. За десетките, отбили се през клуба на политическата сила в града, имаше и вкусни сладкиши, за да се почерпят за празника.

Жени ГЕРБ
ПП ГЕРБ
 

Традиционната поздравителна картичка, изпратена от Жени ГЕРБ - област Кюстендил, гласеше: "Мили дами, носете се на крилата на вдъхновението, любовта и хармонията! Бъдете красиви, щастливи и усмихнати! Здравето и късметът да са ваши неизменни спътници! Честит празник!"
 
ПП ГЕРБ