Задържаха танцьорки, предлагали секс
Задържаха танцьорки, предлагали секс / netinfo

Двама свиленградчани са арестувани от полицията по подозрение в извършване на трафик на жени с цел сексуалната им експлоатация. Арестуваните са подозират и в съхранение на наркотични вещества. С тях, за 24 часа, са били задържани и три момичета.

Единият арестуван е на 30 години. Служители на полицейското управление в Свиленград са спрели за проверка автомобил БВМ, който той е управлявал. В колата пътували четири жени от Сливен, Бургас, Първомай и Русе, две от тях на 18 и 19 години. Полицаите открили в колата и остатъчно вещество от марихуана. Органите на реса установили още, че три от жените официално се водят като танцьорки към фирма на 36-годишен хасковлия. Предполага се, че те са предлагали и сексуални услуги, съобщават от полицията. Дарик научи, че момичетата са правили това доброволно.

Другият заподозрян в трафик и сводничество е задържан в близост до град Харманли. Той е на 33 години, шофирал е лек автомобил "Мерцедес". Непосредствено преди да бъде спрян от полицейски патрул от колата били изхвърлени вещи. По-късно е установено, че това са три мобилни телефона. В колата е пътувала 19-годишна девойка от град Златица, а при обиск в автомобила са открити четири самолетни билета за момичета, с дестинация Гърция - Германия. Работата по случая все още продължава, съобщават от полицията.