Вицепремиерът Калфин на среща с бизнеса в Хасковски регион
Вицепремиерът Калфин на среща с бизнеса в Хасковски регион / Darik News, архив

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще се срещне днес с представители на бизнеса от Хасковски регион. Той пристига по покана на Търговско-промишлената палата, която традиционно организира в Хасково подобен форум в навечерието на 14 февруари. Дискусията днес е от 16 ч. в областната администрация по темите: „Корпоративна социална отговорност” и „Подкрепата на малките и средни предприятия – важно условие за развитие на икономиката”. Освен вицепремиерът Калфин, ще гостуват председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, депутати, областни управители, кметове, посланици, търговските представители към посолствата в Република България, председатели на търговско-промишлените палати в страната и чужбина, представители на бизнеса и браншови организации.

От 19.30 ч. в димитровградския ресторант „Москва” ще има изложба-дегустация на вина и хранителни продукти. Там ще е и церемонията за връчване на ежегодните грамоти на фирми и личности.

 

Празникът по зарязването на лозята Св. Трифон Зарезан се организира със съдействието на БТПП в Хасково за  20 пореден път. Домакин на церемонията по зарязване на лозята утре ще е кметът на община Любимец Анастас Анастасов от 11:30 ч.