/ netinfo
Полицаи гониха младежи, не се подчинили на стоп палка. Неправоспособен водач от Хасково и приятелите му не спряха на подаден сигнал от автопатрул на 15 октомври, в 14,40 часа. Полицаи са подали сигнал за спиране със стоп палка на лек автомобил "Рено" на разклона за село Стамболийски. Колата с английска регистрация се е движила в посока Харманли. Водачът не е спрял на подадения сигнал и с маневра завой наляво е потеглил с висока скорост в посока Пловдив.

Хванаха сирийци с фалшиви шофьорски книжки

Последван е от полицейския екип, който усетил по предното стъкло на служебния автомобил трополене от ситно вещество. Това ги усъмнило, че лицата в колата правят опит да се освободят от забранени вещества. Продължават подаването на звукови и светлинни сигнали за спиране на "Рено"-то. В село Горски извор, преследваната кола завива наляво по черен път и е продължила в посока село Гарваново. В селото полицаите откриват автомобила изоставен в земеделска нива и установяват намиращите се в колата младежи – 19-годишният неправоспособен водач и две момчета на 18 и 19 години, както и 21-годишно момиче.

На задната седалка на колата е намерена електронна везна, не са открити забранени вещества. Работата по случая продължава.18-годишният младеж е криминално проявен от преди този случай.