Още 5 500 лв. за Ники. Събирането на средства продължава
Още 5 500 лв. за Ники. Събирането на средства продължава / netinfo

5 500 лв. за лечението на 16-годишната Ники Ленкова от Хасково събра снощи концертът на пл. Свобода в областния град. Стотици приятели, близки, съученици, малки и големи хасковлии  се събраха край сцената там, за да подкрепят каузата. За нея пяха и танцуваха: детска вокална група "Орфейче", клуб "Гранд", ансамбъл "Южняче", клуб на любителите на фолклора, Аerobic Centre "Seven go".

Още 5 500 лв за Ники Събирането на средства продължава
netinfo

В понеделник- 2 ноември, ученичката от ПМГ и нейната майка Родица заминават за Турция, където ще бъдат направени изследвания, за да се назначи лечението й в борбата с рака на костите.

Кутии за събиране на средства има и на различни места в Хасково – в църквите, в училищата, в зали, магазини и заведения, обявени в интернет страницата "Помогнете да спасим Ники". Каузата обедини Хасково под мотото” Заедно с теб”. Така заедно с Николета и нейната майка в битката с болестта са вече хиляди, които й пожелават и вярват, че тя ще оздравее.

Акциите в подкрепа на Ники и за събиране на средства за лечението й продължават. Тази вечер сумата, събрана от билетите на баскетболния мач на "Хасково 2012", който започва в 17.30ч. в зала Дружба, също ще бъдат за каузата.

Сметка в Пощенска банка:

 

BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF
Получател: ROSITSA VALKOVA LENKOVA