Конкурс Моят коледен ангел обявиха в Димитровград
Конкурс Моят коледен ангел обявиха в Димитровград / Edna.bg

Общински конкурс под надслов "Моят коледен ангел" обяви общинският Детски и младежки център в Димитровград. В него могат да участват деца и младежи до 18 години, като ще бъдат разпределени в 4 възрастови групи.

В условията за участие е записано още, че всеки може да представи до 3 творби, като височината им не трябва да надхвърля 30 см и да има възможност за окачване. Няма ограничения за материалите, които ще се използват- хартия, пластмаса, вълна, фолио, прежда, плат, кадастрон, глина, дърво и др., уточняват организаторите.

Крайният срок, в който коледните ангели трябва да бъдат предадени в Детския и младежки център, е 11 декември. Задължително е всеки от тях да бъде обозначен с трите имена на участника, клас и училище, а също и телефон за връзка.

Предвидени са и награди за всяка възрастова група, като победителите ще бъдат отличени по време на коледния концерт на Детския и младежки център в общинския театър през декември.

Всички отличени творби  ще украсят сцената за концерта и коледното дърво на площад „България”. Останалите ще бъдат разположени в сградата на детския център, информират още организаторите на конкурса.