Иво Димов- в звездния баскетболен тим на Димитровград
Иво Димов- в звездния баскетболен тим на Димитровград / ПП ГЕРБ-Димитровград
Иво Димов- в звездния баскетболен тим на Димитровград
45914
Иво Димов- в звездния баскетболен тим на Димитровград
  • Иво Димов- в звездния баскетболен тим на Димитровград

 

Стотици фенове аплодираха баскетболната среща на спортисти-ветерани от златните за баскетбола години в Димитровград, организирана от ПП ГЕРБ и кандидатът й за кмет Иво Димов. В отбора на Иво Димов игра и заместник-министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов. В зала „Младост" специално за мача в три гейма дойдоха майсторите на спорта: Иван Цонев, Борислав Миленков, Сталю Иванов, Драган Дюлгеров, Димо Иванов, Иван Дорев, Жоро Тодоров, Живко Господинов, Борис Арсов, Даниел Димитров, Ивайло Равуцов, Едуард Орлинов, Антон Хараланов, Румен Пенев, Георги Керанов, Димо Костов, Веселин Минчев, Мариан Костадинов и др.

Иво Димов в звездния баскетболен тим на Димитровград
netinfo

Специална награда за отличната игра в срещата на ветераните получи Антон Хараланов. Поднесе му я досегашният общински съветник и кандидат за втори мандат Веско Милев. С почетни плакети той отличи и останалите баскетболисти, както и треньорите Петко Маринов и Никола Попов.

 

Иво Димов в звездния баскетболен тим на Димитровград
netinfo

В почивките за доброто настроение на публиката се погрижиха поп-фолк дивата Андреа и балет "Велвет". Водеща на събитието бе Женя Койчева, а входът- свободен. В звуковия файл чуйте Иво Димов и Иван Ценов.

Късно вечерта местният комплекс „Планета" се оказа тесен за всички, дошли да подкрепят кандидата за кмет на Димитровград Иво Димов и кандидатите за общински съветници в организирана от младежката структура на партията дискотека с участието на Кали.

„Вие, младите хора, сте бъдещето на Димитровград. Искам всички да останете тук и да осъществите мечтите си в нашия град. Нека заедно градим Димитровград, за да може след години вашите деца да се гордеят, че живеят в красив и проспериращ град", каза Иво Димов. Той призова младежите да се възползват от конституционното си право да гласуват и да не оставят други да решават вместо тях.

Иво Димов в звездния баскетболен тим на Димитровград
netinfo

Десетки атрактивни награди- от тостер до плазмен телевизор, бяха раздадени в организираната от младите кандидати за общински съветници на ГЕРБ томбола. Голямата награда- плазмен телевизор, връчен лично от Иво Димов, бе за Тодор Иванов. Сред късметлиите бе и общинският съветник от мандат 2007-2011 и настоящ кандидат Катя Генева, която обяви, че ще дари кафемашината на пенсионерски клуб в Димитровград.