Хасковски полицаи заловиха 19-годишен убиец
Хасковски полицаи заловиха 19-годишен убиец / netinfo
Хасковските криминалисти заловиха 19-годишен извършител на убийство в местния квартал „Република”, съобщиха от полицията. 50-годишен хасковлия е починал след побой, станал на 12.08. в полунощ. Екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Хасково е реагирал на сигнал на ул. „Ястреб”, където е открил лежащ на улицата мъж в безпомощно състояние. Той е бил транспортиран за лечение в Пловдивската неврохирургия, където в 01,30 часа на 13.08. е починал.

Последвалата аутопсия сочи, че смъртта е настъпила вследствие получена черепно-мозъчна травма. От Пловдивската болница са сигнализирали РПУ - Хасково за смъртта на мъжа. Полицейският екип е установил, че убитият с инициали А.М., жител на хасковския квартал „Република”, е участвал след пиянски запой в масово сбиване.

В хода на образуваното досъдебно производство са разпитани няколко участници в мелето и е задържан извършителят на фаталния удар – 19-годишният И.Р. от Хасково. Младежът е нанесъл удари на жертвата, вследствие на които последният е паднал на земята и е получил черепно-мозъчна травма - причина за смъртта.