1069 лв. по сметката за онкоболната Ирина. ОДЗ Слънце зарадва с подаръци децата й
1069 лв. по сметката за онкоболната Ирина. ОДЗ Слънце зарадва с подаръци децата й / Darik News
1069 лв. по сметката за онкоболната Ирина. ОДЗ "Слънце" зарадва с подаръци децата й
78115
1069 лв. по сметката за онкоболната Ирина. ОДЗ "Слънце" зарадва с подаръци децата й
  • 1069 лв. по сметката за онкоболната Ирина. ОДЗ "Слънце" зарадва с подаръци децата й

1069 лв. са постъпленията в дарителската сметка на „Подари усмивка" за онкоболната 25-годишна майка на 5 деца Ирина от Димитровград. Това съобщи председателят на организацията Наталия Делчева. В офиса на бул. Раковски 16, етаж 1 продължава събирането на дарения- детски дрешки и хранителни продукти, както и на средства в специално направената за целта кутия.

Вчера от хасковска фирма преведоха по сметката за Ирина 500 лв. Читалище „Христо Ботев" със събраните от общоградското хоро в неделя средства в размер на 386 лв., още една фирма и физически лица, са останалите дарили по сметката на фондацията в помощ на Ирина.

1069 лв по сметката за онкоболната Ирина ОДЗ "Слънце" зарадва с подаръци децата й
netinfo

Днес в кампанията се включи ОДЗ "Слънце", където преди две седмици обявили акция "Да бъдем спонтанни в доброто" по повод днешния световен Ден на спонтанните жестове на доброта. Инициатива е на детското заведение, БЧК-Хасково и Отдел "Закрила на детето" в Димитровград, с цел събиране на дрешки за нуждаещи се деца.

1069 лв по сметката за онкоболната Ирина ОДЗ "Слънце" зарадва с подаръци децата й
netinfo

След като прочетохме материала ви за тежката съдба на неизлечимо болната млада майка и 5-те й деца, спонтанно решихме да подпомогнем и тази кауза, а родителите приеха присърце идеята, разказа директорът Веска Гочева. С нея в дома на Ирина днес дойдоха и родители, които донесоха лакомства за децата, хранителни продукти, одеяла и сортирани за възрастта на малките дрешки. От колектива на детското заведение събрали средства, с които закупили почистващи и перилни препарати. Останалото дарение от дрехи, което се побира в 4 автомобила, бе предоставено на отдел "Закрила на детето", а друхите за възрастни хора- на БЧК.

Благодаря на родителите, които откликнаха и на тази наша акция така, както винаги ни подкрепят, сподели още директорът на ОДЗ „Слънце" Веска Гочева.