/ Дом на хумора и сатирата
Творческо и образователно ателие "В света на карикатурата" ще се проведе в Габрово. От 20 и 21 октомври между 11:00 - 12:30 часа, като е подходящо за деца 10 +. Участниците трябва да се запишат предварително до 19 октомври. За контакти - 0878/ 458-430 или priateli@humorhouse.bg, Майя Чолакова.         

Обществен проблем, критичен поглед, лист хартия и молив - с това си служи художникът-карикатурист. За да научите повече за това как се появяват карикатурите, заповядайте на творческо и образователно ателие "В света на карикатурата".

Gabrovo Innovation camp – в програмата на Българско национално Дарик радио между 10:00 и 12:00 часа днес

В двата дни ще се разходим в историята на карикатурата и в самостоятелната изложба на карикатуриста Ириен Трендафилов - лауреат на Дома на хумора и сатирата от 43 Национална изложба на карикатурата на СБХ. Ще се опитаме да видим света през неговите очи и вдъхновени от видяното да сътворим смешна рисунка по неслучайно избрана тема.
 

детско ателие
Дом на хумора и сатирата


От средата на септември Музеят предлага членски карти „Приятели на хумора”, с които в рамките на цяла календарна година можете да разглеждате изложби в музея толкова често, колкото пожелаете, а за определени събития и образователни програми получавате отстъпка от цената на билета.

Картите са четири вида: младежка, индивидуална, семейна и сребърна. Притежателите на картите имат възможността да се абонират за месечен бюлетин с програмата на Музея и имат привилегията да участват в специално организирани за тях събития. 

С посещението само на няколко събития и една изложба сте възвърнали инвестицията си за картата.