Смях и танци на Площадната изява
Смях и танци на Площадната изява / Община Габрово

Латиноамерикански, улични и клоунски танци ще забавляват публиката по време на Площадната изява на Карнавала по никое време. Забавленията започват утре, точно в 15 часа на улица „Аврам Гачев" в центъра на Габрово. В ролята на водещ на Голямата и на Американската сцена ще се превъплъти любимият на всички Део.  Уменията си в танците ще покажат Лос Памбос Dance Company, съставите на Александър Белков, Лили Пантелеева, Читалище „Априлов Палаузов", читалище „Св. Св. Кирил и Методий" в Габрово.

Тъй като Габрово е град на хумора, отправяме предизвикателство към най-смелите самодейни комици да се качат на сцената да разкажат виц или да разиграят скеч, за да спечелят награда

В единия край на карнавалната улица ще бъде разположен детския мини карнавал - на сцената на който ще бъдат избрани Мис и Мистър карнавал, ще бъде теглена томбола за чисто нов BMX и ще има много забавления и лакомства за децата. Освен това вие ще се потопите в атмосферата на Венеция, на Франция, на Германия, на Белгия, като в Габрово можете да присъствате на всички карнавали, които се правят по света.

В началото, преди първата картина на Карнавала, дамите от Областен информационен център ще раздават талони. Вие трябва да посетите някои от нашите картини, на които се раздават печати и когато съберете всички печати ще получите безплатно вкусни вурстчета и бира от немския щанд или детски лакомства и подаръци от Информационния център.

В 18 ч. на голяма сцена започва истинския концерт на X Factor със специалното участие на Сани Алекса и Богомил.