Гледам на хората като на човеци, а не като на избиратели
Гледам на хората като на човеци, а не като на избиратели / netinfo

Борис Станимиров, водач на листата на ДСБ-БДФ, N27

Срещнах стотици хора. Други хиляди не успях. Убедих някои да гласуват с N27. Други убедих да гласуват, дори да не е за мен. Трети не успях да убедя. Но благодаря на всички за търпението и вниманието! За този един месец не ми се случи грубо или обидно отношение, въпреки тежкото разочарование на хората от политиката.

Моята лична цел е, да достигна до хората, които някога подкрепяха синята идея и поискаха България да стане част от западния свят, но с годините по различни причини се разочароваха. Искам да преодолея скептицизма ви и да ви убедя, че не се боря за 4%, а за нещо много по-голямо. Искам да повярвате, че ако спрем да се делим и застанем отново заедно зад общата ни мечта, можем да и дадем нова енергия и да върнем доверието на стотици хиляди почтени българи. Най-много ме е яд, че има сини хора, до които не съм достигнал, че има демократи, които от страх ще гласуват против демокрацията.

Бях всеки ден по улиците на Габрово, разговарях много пъти с хора в Севлиево, Трявна и Дряново. Опитах се се да не обиждам и да не нападам никого от своите опоненти, а само да показвам, че ние сме по-добър избор. Гледам на хората като на човеци, а не като на избиратели. Искам да ме изберете в неделя, но повече искам след 4 години да ме изберете отново.

Ще завърша с това, с което започнах обръщението си преди месец. Предлагам ви не просто нова политика, а нов начин на правене на политиката. Ако ми дадете доверието си, ще дойда да живея в Габрово и ще пътувам до София на работа. Това не са празни думи. Харесвам града и го обичам с цялото си сърце.  Тук преди мен са живели много поколения. Искам да ви покажа, че политиката може да не е мръсна работа, а политиците могат да не са цинични типове.

Смятам, че ние от ДСБ - БДФ знаем правилните държавнически решения за да постигнем работеща икономика, сигурност за домовете и европейски доходи за хората.  Вярвам, че ако присъстваме в следващия парламент, това ще бъде полезно за обществото, а ако имаме думата в следващото правителство, България ще излезе от кризата и народът ни ще заживее по-добре.

Моля ви, не гласувайте против този или онзи! Не правете тънки сметки как да попречите на един или друг! Не избирайте с омерзение „по-малкото зло"!  Гласувайте с уважение към себе си! Гласувайте ЗА - позитивно и с оптимизъм!

Подкрепете ме с N27!