ГЕРБ-Габрово: БСП лъжи, клевети, червени  метли и далавери
ГЕРБ-Габрово: БСП лъжи, клевети, червени метли и далавери / Dariknews.bg

Изявлението на Йордан Стойков, депутат от левицата, че ГЕРБ са искали такса "уважение" предизвика остра реакция от страна на местната структура на партията. В писмо до медиите, хората на Бойко Борисов пишат:

"Още с първите си изявления новоизбраният народен представител от Коалиция за България Йордан Стойков остава верен на своя стил на управление и този на партията, от която е издигнат. Още с първите си изявления Стойков припомни на габровци как управляват БСП – никаква работа, което прикриват с празнословия, клевети и лъжи. С тях ще прикриват и останалите си две основни дейности, на които предстои да станем свидетели – червени метли и далавери.

Нормално би било всеки новоизбран народен представител, особено от управляваща партия, да се заеме незабавно с работа по проекти и приоритети на региона и хората, от които е избран. Вместо това г-н Стойков в качеството му на народен представител се занимава с разпространение на слухове, за които самият той заявява, че няма доказателства. Щеше да бъде жалко, ако хората от областта наистина му бяха гласували доверие и разчитаха на неговата помощ. За щастие резултатите от изборите показват, че това не е така, затова поведението му при тези обстоятелства е само смешно. Може би заради нищожния си резултат и на самия Стойков му е трудно да разбере, че вече е депутат от управляваща „Нова тройна коалиция”, и вместо да започне да работи, продължава да се държи като червен кандидат в предизборна кампания или червен депутат в опозиция, за които най-нормалното е цапане с кал, машинации, лъжи, интриги и клевети".