/ Две детски градини в Габрово с престижни награди
За високи постижения в областта на образованието, за достигане на високо ниво на качество в образователния процес, за утвърждаване на професията „Учител”, за подпомагане на децата, за постигане на високо ниво на знания и компетентности, Фондация „Качество в образованието“ удостои две детски градини от Област Габрово, с приз „Пазители на знанието”. Това са ДГ ”Ран Босилек” и ДГ ”Мечо Пух”.

Местата в детските ясли в областта намаляват с 4,6%

Госпожа Снежана Войчева, директор на ДГ „Ран Босилек“ и г-жа Силвия Митрофанова, директор на ДГ „Мечо Пух“, освен приза „Пазител на знанието“, получиха и награда „Дървото на живота“, която се присъжда за постижения, свързани с прилагането на добри образователни политики.

Габрово
Две детски градини в Габрово с престижни награди

Награждаването се състоя в рамките на Националната практическо – научна конференция „Управление на риск в образователна среда“, която се проведе от 14 до 18 ноември в Сандански.

Събитието бе организирано от „Институт по качество в образованието“, към Фондация „Качество в образованието“, Фондация „Европейски център за иновации, образование, наука и култура“ и ДГ “Пролет“.