Съвет по наркотични вещества
Съвет по наркотични вещества / Община Габрово

По повод 14 февруари Младежкият съвет по наркотични вещества към Община Габрово подготвя кампания за привличане на нови доброволци под надслов „Бъди Доброволец! Дарявай любов!“.

Инициативата ще се проведе в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ и ще провокира учениците с атрактивни и забавни изненади. С колело „Любовен кръговрът“  всеки ще може да провери своя късмет и да получи символичен подарък, а Купидон и Феята на любовта ще донесат празнично и весело настроение на младежите.

За реализацията на кампанията през последните дни се проведоха няколко творчески работилници, по време на които доброволците изработиха любовни сувенири от глина. Част от инициативата е и най-новата публична страница в социалната мрежа Фейсбук, която се нарича „Доброволци срещу дрогата“. Там всеки може да научи повече за дейността на Младежкия съвет и да подкрепи каузата на активните и талантливи доброволци от МСНВ.

Публичните кампании, които младежите организират по най-различни поводи в Габрово, целят да покажат на младите хора, че да си доброволец е едновременно полезно и интересно. Не е нужно да имаш повод, за да даряваш обич и доброта, но каква по-добра възможност от това да го направиш имено на празника на влюбените – Свети Валентин.