Завърши коледният турнир по тенис за момичета и момчета
Завърши коледният турнир по тенис за момичета и момчета / netinfo

Eмилиян Цветков и Дария Великова спечелиха коледния турнир по тенис за момичета и момчета до 10-годишна възраст за наградите на Изида и Prince. Състезанията се проведоха в спортната зала на Изида в Инидустриалния квартал в Добрич. Участие взеха 17 деца от Добрич, Варна, Бургас, Дряново и Силистра.

При момчетата представителят на домакините Емилиян Цветков спечели поредния си турнир, като на финала победи Филип Стойчев от Бургас с 4-1 4-0. Бронзови медали спечелиха Денислав Маринов и Димитър Михайлов. Победител в утешителния турнир стана Виктор Дойчев от Изида след успех на финала над Димитър Пенчев от Кристи (Дряново).

Турнирът при момичетата бе спечелен от Дария Великова от Варна, която в спор за първото място надделя с 5-4 3-5 10-5 над Анастасия Николова от Тича (Вн). С бронзови медали се окичиха Михаела Йорданова и Габриела Желязкова от Изида, като в пряк сблъсък за третото място Йорданова надделя над съотборничката си с 4-1. С добри изяви в групите бяха още две тенисистки на домакините – Ася Мелникова и Натали Георгиева.

Призьорите получиха медали и грамоти от организаторите, както и предметни награди от Princе, съобщават от пресцентъра на Изида.