Три хотела в Албена с престижни награди на Tripadvisor и Hoidaycheck за 2015
Три хотела в Албена с престижни награди на Tripadvisor и Hoidaycheck за 2015 / КК Албена

Хотел Боряна” в курорта Албена бе отличен с най-голямата награда на HolidayCheck, „HolidayCheck Аward 2015”, в категория български летни хотели по брой събрани мнения на гости, отседнали в хотела през 2014, съобщиха от комплекса.

Наградата HolidayCheck Award се присъжда на най-популярните хотели в страната в съответната категория, които покриват минимум критерии от 40 нови положителни коментара за предходната година, 90 % рейтинг-препоръка и 5 от 6 слънца точков рейтинг.

Хотелите Фламинго Гранд и Лагуна Гардън пък бяха отличени с престижната награда на Tripadvisor, Traveller’s Choice 2015, в категория за най-добър семеен хотел, сред 25 топ хотели за семеен отдих в България. Така хотел Фламинго Грандстана носител на наградата за втора поредна година.

Наградата Traveler's Choice на Tripadvisor е най-високото отличие и единствен приз в туристическата индустрия, базиран на милиони мнения и отзиви на туристи от цял свят. Тази награда се връчва от 2002 г. и отразява "най-доброто от най-добрите" в категориите обслужване, качество и удовлетвореност на клиента.

Селекцията става на база 2 показателя: "индекс на популярност" (“Trip Advisor Popularity Index”), базиран на информацията за хотела и отзиви в цялото интернет пространство и "рейтинг, поставен от туристите" (“Trip Advisor Traveler Rating”) - оценката на госта за различни показатели като чистота, цена-качество, сервиз и други.