Отличниците на Силистра от Випуск"2018
Отличниците на Силистра от Випуск"2018 / netinfo

На официална церемония в Художествената галерия бяха наградени 53-ма абитуриенти отличници от Силистра. Церемонията се проведе за осемнадесети път тази година. Професионалната гимназия по стопанско управление, администрация и услуги изпраща най-голям брой абитуриенти отличници – 15, следвана от ЕГ ”П. Яворов” и ПМГ “Св. Климент Охридски” - по 12.

Среща с изявени педагогически специалисти ще се проведе на 23 май от 18.00 ч. в зала "Версай". В системата на предучилищното и училищното образование в Община Силистра работят 614 педагогически специалисти, 30 директори, 24 заместник-директори и 560 учители и други специалисти.

61 учители са номинирани от училищни комисии в 9 направления за значими резултати в образователния процес през учебната 2017/2018 година.Номинирани са също и 24 заместник-директори в направление "За най-успешен заместник-директор"; 9 директори на детски градини участват в направление "За най-успешен мениджмънт в детска градина";21 директори на училища и центрове за подкрепа за личностно развитие участват в направление "За най-успешен мениджмънт в училище и център за подкрепа за личностно развитие". Победителите ще бъдат обявени на церемонията утре.