Заедно за Европа
Заедно за Европа / Областен информационен център
Екипът на Областен информационен център - Добрич ще проведе Ден на отворени врати „Европа в моя регион“. Събитието е част от Национална кампания „Заедно за Европа“, която мрежата от 27 областни информационни центъра в България изпълнява в периода от 10 март – 20 май 2017 г.

Срещата започва в 9.00 часа в залата на Младежки център – Добрич. В нея представители на училища от областта ще представят своите успешни проекти, финансирани със средства по Оперативните програми и Еразъм+ и ще разкажат за постиганите резултати. Ще се проведат дискусии за предизвикателствата и възможностите за осигуряване на устойчивост на резултатите по проектите. Екипът на ОИЦ - Добрич ще представи актуалните възможности за кандидатстване по ЕСИФ. Акцент ще бъде поставен върху предстоящото председателство на България на Съвета на Европейския съюз. Мероприятието ще завърши с посещение на обекти в град Добрич, финансирани с европейски средства.

За участие са поканени представители на училища, детски градини, НПО, други институции, работещи в сферата на образованието, медии и др.