Пиян шофьор катастрофира в Кранево
Пиян шофьор катастрофира в Кранево / Дарик Добрич

Пиян водач се блъсна с колата си в паркиран автомобил в село Кранево в събота в полунощ. Виновният водач е от село Оброчище, на 46 години. Той карал „Пежо" и се блъснал в Ауди със сливенска регистрация. От настъпилото ПТП са нанесени незначителни материални щети, няма пострадали. При извършената проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчела наличието на 2,00 промила в издишания въздух от водача на „Пежо"-то. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В Добричко през почивните дни са засечени още пет пияни шофьори. Водач на 52 години от Генерал Тошево шофирал в Добрич с 2.82 промила, заловен е вечерта на 11 юни по ул."Отец Паисий".

Пил и неправоспособен водач е заловен на 10 юни вечерта по пътя между селата Спасово и Бежаново. Той карал мотопед „Симсон" с 1,52 промила. Той е на 49 години от село Ваклино.

32-годишен от село Чернево, варненско, е засечен на 12 юни в 21.00 часа по ул. „Княз Дондуков" в град Добрич с лек автомобил „Пежо". При проверката за алкохол, цифровата индикация отчела 2,17 промила.