Модна фиеста в Албена от 7 до 10 юни
Модна фиеста в Албена от 7 до 10 юни / netinfo
18-ата Модна Фиеста тази година ще се проведе от 7 до 10 юни в курорта Албена. Началото на модното събитие ще бъде дадено пред новия петзвезден хотел „Парадайс Блу“.
 
В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще бъдат показани елегантни облекла. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Айвън и балет „Максимус”, Кристина Димитрова, Начо Паскал, Джина Стоева,  Ивена, известният испански латиноизпълнител Лукас Маскиано и др.

Облекла на прочутия дизайнер Жан Люк Амслер - на Модната фиеста в Албена
 
Сутрешните ревюта на плажни и спортни костюми и аксесоари ще се провеждат на атрактивните басейни „Малибу”, „Калиакра“, най-красивия аквапарк „Аквамания“ и петзвездния хотел ”Фламинго Гранд”.
 
Тази година певицата Соня Немска идва с дъщеря си Рая, която ще дефилира по красивите плажове на комплекса. Традиционно водещ на фиестата е любимецът на публиката Искрен Пецов.
 
На модната фиеста отново ще присъстват най-красивите мъже и жени на България – д-р Евгени Евтимов, собственик на агенция за модели и манекени, Мистър Менхънт Али Алиев – 7-и в света, Мистър Пловдив Стоян Димов и др. Елегантните облекла ще бъдат показани от Мисис България Бояна Йорданова, Мария Микаела, варненския модел Клавдия Караджова и др.
 
Ще бъдат презентирани и един от най-добрите козметични продукти за лятото, както и марки сладоледи.
 
Продуцентката на фиестата Мариана Аршева припомни, че по време на миналогодишното издание колекцията на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер беше показана веднага след премиерата й в Париж, за първи път в България. Самите криейтив директори Инма Саурина и Луис Беркун, които бяха в Албена, не скриха своето очарование от България, Албена и невероятната организация на събитието.