Базарът за употребявани велосипеди - вече и в интернет
Базарът за употребявани велосипеди - вече и в интернет / Валентина Добринчева

Базарът за употребявани велосипеди, който се проведе за първи път в Добрич на 7 април, вече работи и в интернет, съобщават организаторите му. Инициативата има своя страница във Фейсбук, където са представени непродадените велосипеди и аксесоари. Артикулите, предложени и оценени от техните собственици, могат да се видят на снимка в специално създадена за целта галерия на страницата на базара във Фейсбук. Към снимката са посочени и координати за връзка с продавача. Страницата ще работи занапред, уверяват организаторите, като на нея ще се качват всички непродадени на базара стоки. Създаден е и и-мейл за връзка: velobazar@gmail.com.

Организаторите съобщават, че поради големия интерес ще се проведе втори пролетен велобазар в Добрич – на 22 април (неделя) от 11.30 ч., на същото място (градски парк Св. Георги, под СК "Русалка" до втората част на езерото (бившата рампа).

В базара могат да се включат всички, които предлагат и/или търсят велосипеди и принадлежности за тях. Цените се определят от продавачите. Всеки може да предложи за продажба максимум 4 велосипеда.

На първия базар се явиха 17 продавачи, които предложиха 23 велосипеда, основно детски. Осем от велосипедите бяха продадени. Най-евтиното колело бе с цена 15 лева, а най-скъпото сред изложените, бе уникален японски бегач, ръчна изработка, който се продаде за 300 лева.

Връзката във Фейсбук към Велобазар Добрич.