В Общината откриха урна за дарения в помощ на Тани
В Общината откриха урна за дарения в помощ на Тани / netinfo

Урна за дарения в помощ на 8- годишната Таня Сурчева , която спешно се нуждае от 50 000 евро за животоспасяваща операция е поставена във фоайето на Община Бургас. Всички желаещи могат според възможностите си да подпомогнат семейството на Тани. Парите трябва да бъдат събрани до края на месеца и всеки ден е от значение за лечението на малкото момиче.
Спешната операция се налага, тъй като детето има герминативно-клетъчен тумор - гермином със злокачествен характер.След това трябва да се направи и химеотерапия.
Операцията ще се извърши в Германия (гр. Хановер), а набираните 50 000 евро не включват престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по нататъшното лечение и терапия.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ да бъде спасен един невинен детски живот!

По-долу са посочени и дарителските сметки:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN: BG64UBBS80021044894940
ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС
ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

Можете да дарите средства и през Paypal на Merchant ID: AXDGGYMUEN53J, email: tcgalaxysport@gmail.com или като кликнете на следния линк:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr...

Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката "Continue" долу вляво на страницата.
Ако имате регистрация в Paypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата на Paypal.com и да потвърдите дарението.