/ БГНЕС
С електронна музика ще посрещнат Джулай морнинг в Слънчев бряг. Партито ще започне в 23:00 часа на 30 юни - на южния плаж в курорта.

Там за поредна година много хора ще чакат изгрева на слънцето на морския бряг, като символ на ново начало. Купонът ще бъде дирижиран от пионерите на електронната музика у нас -  Pacho & Pepo. Те ще представят уникално шоу и ще спазят традицията си от 2012 г. да посрещат July Morning на южния плаж, съобщиха организаторите на събитието.  

Докато двамата виртуози наелектризират партито, гостите ще се забавляват с танцови актьори. Купонът по традиция ще продължи до изгрева на първото юлско слънце над морето.

Специално за събитието в Слънчев бряг  Pacho & Pepo издадоха  музикална компилация с ексклузивна музика. В албума "July Morning" е заложено модерното звучене на Organic, Afro & Deep House.

Целта е да остави дълготраен културен отпечатък и затвърди традицията на изгрева, носещ духа на свободата. 

Посрещането на първите слънчеви лъчи по плажовете на Черно море е традиция в България от 1980 г., възникнала като символ на зараждащия се живот от свободомислещите хипи движения и рок хита на "Юрая Хийп“ – "July Morning".

Джулая ще бъде само началото на серия ексклузивни морски партита на южния плаж с цяла поредица световни хаус артисти. 
БТА