„Шведска маса” се самопредложи за „гореща точка”
„Шведска маса” се самопредложи за „гореща точка” / колаж: Атанас Аргиров
„Шведска маса” се самопредложи за „гореща точка”
81911
„Шведска маса” се самопредложи за „гореща точка”
  • „Шведска маса” се самопредложи за „гореща точка”

И отпочна се четвъртият седмоднев от месеца девети на годината втора от управлението му на Онзи, Що През Нощта Горещи Точки Предлага, А На Сутринта Хладно Ги Отказва.

Излезе тогаз на агората в крепостта Брюксел всеславният и всеблаг гербератор и рече думи мили на дева Меркела, а като млъкна той, тя рече на човеците.

Истина ви казвам, онуй дето не поискаха го други, Ленторезец Първокопник  пожела го и каза ми „Анхел мой, гореща точка ще сторя за теб в земята с големина на длан човешка”.

И смут настана и обърквание преголямо, щото уплашиха се човеците в гербераторството, че орди диви и варварски ще ги налазят.

Затуй яви им се мъдрият ленторезец и успокои ги със слова благи и рече им, че нивга на никого, дори на дева Меркела, не е казвал нищо за гореща точка някаква. И объркванието този път крепостта Брюксел разтресе.

Тъй стигна се до петък, когато крава изкукурига, петел излая, риба измуча, а вълк като магаре изрева. След тия знамения ужасни облаци покриха небесата, а води дъждовни заляха земната твърд, вредом рев, вой и скърцание  със зъби започна, а родът человечески беше предаден на гибел телесна, погибление духовно и здравна реформа.

Къде на майтап, къде наистина, но глупотевичното радио шоу „Шведска маса” започна своя седми сезон. В началото леки технически проблеми сринаха записа на предаването, но точно когато се включи Римлянина, нещата се оправиха, а слушателят препоръча на Весо Максимовсон да не плаче, да не страда за миналите шест години, щото предаването щяло да го има сто години.

Максимовсон се оплака, че минал през стоманената прегръдка на българското здравеопазване и препоръча на слушателите да не пият хапчета против високо кръвно, за да нямат челен сблъсък с еректилната дисфункция.

В настъпилата пауза, в която хиляди мъже се замисляха върху различните проявления на „висналостта”, позвъни извънредният и пълномощен представител на предаването в Черноград бат Недко. Той докладва, че събрал грозде за ракия и вино и после се похвали, че открили преди дни нов параклис, щото старата църква рухнала, а камбаната изчезнала.  Стокилограмова камбана била, ама я откраднали.

После поздрави мюсюлманите с Курбан байряма.

Последваха няколко музикални изпълнения на Стефифешън и закана от страна на водещите, че нивга повече няма да радиоизпускат Джорджано, защото станал звезда от тренда, ярък представител на пагубния мейнстрийм и навлязъл в някакви тъпи телевизионни сеири.

И тъй се стигна до темата „Страхувате ли се от бежанците?”

Отношение по темата взе Радо Ведрия, който призова да се пазим от русото и бозавото ангелче, демек от Ангела Меркел.

След това по повод на „горещата точка” в България успокои всички, че емигрантите и бежанците не са луди и няма да останат никога при нас.

Слушателят Борката изпадна в делириум и обясни, че милиони тъпаци у нас наричат Меркел грозна,  а тя е на върха на държавата, която произвежда най-скъпите и най-хубави атомобили в света. Според него нито един бежанец не искал да отиде в Русия, ама българите незнайно защо хвалели руското до посиняване.

Златин обясни, че има огромна разлика между емигрант и бежанец, после препоръча да въведем американската система за допускане на емигранти и даване на убежище.

Позвъни и Иван от далечна Белгия. Сподели, че е на гости при баджанака, който живеел в гараж и работел като фаянсаджия, а в свободното си време утешавал вдовици срещу 100 евро на утешение. Иван вече утешил две женички и смятал след време да си купи яхта, с която да се прибере в Бургас по море. После обясни, че слушал предаването на ВЕФ с трислойна плазма и една в резерв.

Ни в клин ни в ръкав с огромно неуважение към традиците на ПъФъКъ Уефски Подуене Калудовсон заяви, че е възхитен от това как шепа храбри спартанци, 11 на брой, със сини фланелки са успели да размажат чрез дузпи безчислените орди от 9 поморийци и то за 120 минути.

Римлянина получи ново просветление и обясни, че джихадистите ще регистрират кланици у нас, а мъжете на рускините им пращали пари, за да могат да плащат на безработните български мъже. Тук някъде Максимовсон и Калудовсон започнаха да мигат на парцали и да гледат тъпо, защото нищо не разбраха от тази теория на конспирацията.

Радо Ведрия обясни пък, че някои хора късно са се усетили какво са направили като са свалили Кадафи, Саддам Хюсейн и други. След това да не му хвалят канцлери, които са се продали за природен газ.

Тъй предаването се изчерпа и свърши от само себе си. Водещите обещаха още със следващото издание да достигнат показателните за тях нива на крещящо тъпоумие.