Псувни, ругателства и гнусни обиди в „Шведска маса”
Псувни, ругателства и гнусни обиди в „Шведска маса” / netinfo
Псувни, ругателства и гнусни обиди в „Шведска маса”
19760
Псувни, ругателства и гнусни обиди в „Шведска маса”
  • Псувни, ругателства и гнусни обиди в „Шведска маса”

Този петък водещите на „Шведска маса" Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон се самозабравиха напълно и се разпищолиха в предаването,  в което всички психолози откриват елементи на дебилност, видима шизофрения и прочие такива лудости...Двамата непрокопсаници се осмелиха да изрекат  в ефир...не, не, срамно е да се изпише дори, та тия двамата казаха забранените от СЕМ думи „слива, прасковка, чеп, ерекция, сиренясала краставица, пичка, пача и анализ"и още много от същата парадигма.

Добре, че не ги слуша Васа Ганчева, че би ги анатемосала.

Предпоследното майско издание отдели време на мръсните думи и зависимостта им от мръсното подсъзнание.

Оказа се, че двете невръстни дъщери на слушателката и читателка Гергана са започнали да говорят български език и първото изречение, което са конструирали е било „ба ма ма му"...Според щастливата майка това било нещо невинно...море...море, кой знае какво са чули двете щерки от баща си в края на работния ден.

Слушателката и читателка Наталия, пък, цитира баба си, според която било по-добре да ползваш мръсни думи, отколкото да редиш „ученски" думи. На Наталия можем само да кажем с много любов „Твойта ...баба...Наталия".

Праведната Елка сподели наблюденията си, според които до 12 годишна възраст човек казвал „слива", „праскова" и „салам" и имал предвид точно слива, праскова и салам, ама после имал друго предвид. „Стига простотии, бе тате!!!" би казала по тоя повод една от героините от „Опасен чар".

Елка хич даже не е права. На Калудовсон жена му когато му звънне по телефона и му каже „Купи салам", иска да каже точно това...да купи салам, а не че Калудовсон може да напише тритомно съчинение от 2 900 страници  със заглавие „Малките  тайни на голямата еректилна дисфункция"

Редовният слушател Борко звънна по телефона и сподели, че политиците са дебили и хората искат да говорят за тях, а не за мръсните думи, после напопържа всички народни водачи и стадото, което те водят...един вид изпусна парата в ефира. Също редовният слушател Ники  Константинов се обади и сподели своите наблюдения относно думата „късмет", в която имало смет, пък после попита какво е получил онзи, който давал сливи за смет и водещите си спомниха, че в края на приказката онзи, що даваше сливи за смет, получи като награда една ...слива.

Накрая в ефира изви глас нередовният слушател и мъдрец Радостин Русев и се изповяда в какви филологически проблеми се бил забъркал. Той разказа как един следобед анализирал една адвокатка, която по време на анализа му казала, че той е нейният ЧЛЕН ПЪРВИ, ама тя била женена, пък после насред анализите и звъннал мъжът й ("мъж хи", както викат по Странджата), пък й казал „Кво прайш, ма пача" , а тя отвърнала, „Ами, на, разхождам се с брат ми".

По същото време героят в тази история пъшкал морно заради продължителните анализи, ама все пак направил извод, „Ама, ние и роднини станахме", демек станали баджанаци с мъжа на адвокатката...абе, филологията направо си ...ла майката.

В рубриката "колосални простотии" беше уловена трайната тенденция за задълбочаваща се икономическа криза в сектора на мистичните комуникации, демек пророчества, прогнози, гледане на боб, гледане на ръка, гледане на кафе и гледане през ключалката. Оказа се, че според обявите, Маг Злата и Маг Стела вече втора седмица гледат безплатно, а медицинска сестра с дълъг стаж ходи по домовете за всякакви манипулации, докато друг лекар лекува акне, псориазис, запек, мускулни проблеми и едва ли не лепи тапети и играе шах като компаньон.

В любовния сериал „Непресъхващо лове" главната героиня Хортензия изохка, че младият й живот се трови ката ден от чистене на подлоги и изследвания на урина в медицинския център, докато възлюбленият й Стамат въртоглаво изучава  Жан-Пол Сартр и се готви за докторантура в катедра „Обща педагогика". По същото време феновете на сериала изтръпнаха от едно съвпадение. Хортензия извика от дъното на своята девича девственост „Няма ли кой да МЪ настърже" , а злият Мунчо й предложи точно в тоз момент лове, секс, „СИНЖИРЧЕ" и БРАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В края на предпоследното майско издание на „Шведска маса" пак беше посветено внимание на горещата индийска жена Савита Бхабхи, която се оказа, че е показала голата истина на един кръвожаден терорист и той, горкият, бил обезоръжен и разтреперан насред поляната.

И в последния момент беше дадено ефирно време на женската рок група „Харт", които изпяха няколко сълзливи потпури за любовта. Песента "All I Wanna Do Is Make Love To You" беше малоумно преведена като „Всичко, което искам, е да ти прая любов".

Това ви пожелават и Максимовсон и Калудовсон „Правете лове, не салата"

Най-дебилните простотии чуйте в звуковия файл под снимката