/ Община Бургас
Поради асфалтиране на отсечката ще бъдат променени маршрутите на линии с номера 11 и 15
Продължават дейностите по асфалтополагане на ул. "Транспортна", в участъка на кръстовището й с ул. "Петко Задгорски", съобщиха от Общината. Това налага движението на автомобили по кръстовището от страна на жк "Изгрев" да бъде преустановено временно.

Затварят част от ул. „Цар Симеон I“, временна организация на движението и във „Ветрен“

В тази връзка Община Бургас уведомява, че от 09.00 до 14.00 часа на 11 май - понеделник, ще бъде затворено част от кръстовището от страната на комплекса и движението на ППС в направление от бул. "Стефан Стамболов" в посока ул. "Димитър Аврамов" ще се извършва по ул. "Акве Калиде".

Внимание, шофьори: Промени в движението по част от „Тракия“ заради ремонт на пътя

Уведомяват се водачите, че се забранява паркирането на автомобили от двете страна на ул. "Акве Калиде" пред бл. 5, 7, 58 и бл. 59 в жк "Изгрев".

Поради асфалтиране на отсечката ще бъдат променени маршрутите на линии с номера 11 и 15:

Линия № 11 - бул. "Проф. Яким Якимов" - ул. "Транспортна" - ул. "Акве Калиде" - сп. Терминал Изгрев - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - по маршрут.

Линия № 15 -  бул. "Стефан Стамболов" - ул. "Транспортна" - ул. "Акве Калиде" - сп. Терминал Изгрев - ул. "Акве Калиде" - ул. "Димитър Аврамов" - ул. "Транспортна" - по маршрут.


Обслужващата спирка за двете линии ще бъде временно на Терминал Изгрев - начална за Б1 и Б11. Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.