Показват мечтаната сватба
Показват мечтаната сватба / netinfo

Последните и най-нови тенденции в сватбените тържества ще бъдат показани днес от 10.00 до 18.00 часа в Културен център „Морско казино". В едно от най-романтичните места за сключване на брак в града, всеки гост може да види кои са последните модни тенденции и услуги около организацията на мечтаното сватбено празненство. 
Модно ревю с булченски рокли и сватбени костюми, декорации на сватбени торти и пъстра украса от цветя, разнообразни и оригинални предложения за брачни клетви и сватбени покани са само част от богатата и разнообразна програма, която очаква всеки посетител на второто поред изложение „За вашата сватба мечта". Негов организатор е Асоциацията на бургаските сватбени агенции /АБСА/, в която участват „Магнетик", „Диаманти", „Мирена" и „Брилянтин".
За доброто настроение на гостите по време на атрактивното събитие ще се погрижат изпълнителите от струнен квартет „Вива", фолклорни състави и DJ-и. Освен представените от Асоциацията агенции в шоуто ще участват още сладкари, декоратори, фотографи, стилисти, гримьори и др.
Сватбеното изложение е с вход свободен, а за всеки гост организаторите са подготвили изненади и томболи с награди.