Спектаклите ще са на 20 и 26 юли на открита сцена на острова.
Спектаклите ще са на 20 и 26 юли на открита сцена на острова. / Снимка: Art.bg
Остров Света Анастасия ще бъде домакин на Драматичен театър “Адриана Будевска”. На късчето парче земя на четири морски мили през юли ще бъде представена комедията “Око под наем” на Питър Шафър. Спектаклите ще са на 20 и 26 юли на открита сцена. Главната роля е на Асен Блатечки, партнират му Ива Папазова и Стефан Иванов.
Кой управлява всъщност живота ни? До колко добрите или лоши неща, които ни се случват, зависят от нас самите? Вярно ли е, че над всеки от нас бди ангел хранител? И как всъщност изглеждат ангелите? Възможно ли е този ангел да се яви в живота ни в образа на нелеп частен детектив, абсурден, неорганизиран, патетичен, но всъщност много симпатичен? Отговорът, разбира се, е “Да!” и това всъщност е сюжетът на бляскавата романтична комедия “Око под наем”.
Постановките започват в 21:00 часа. Корабчетата ще очакват желаещите да гледат една красива и забавна история на “Магазия 1” в 20:00 часа. Цената на билета е 25 лева с включен транспорт до остров Света Анастасия и обратно. Местата са ограничени.

Билети можете да закупите на касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” и в Туристически информационен център “Магазия 1”.