/ netinfo
101 пивовари предлагат огромно разнообразие от крафт бири на първия международен фестивал на бирата, който се провежда в Експозиционен център „Флора“. До 21 юли в Бургас ще се представят малки пивоварни от Германия, Полша Белгия, Чехия и България. 

Бургазлии и гости на града ще има възможност да опита дори и бира от далечна Япония. Има и питиета, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат, разказват организаторите. 

101 бири
netinfo

„101 Beer Fest” дело на Експо Тим ООД и се провежда с подкрепата на община Бургас. Основната цел на фестивала е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира.
 
 
101 бири

Ела и опитай най-доброто. Събрахме над 50 вида крафт бири, които ще те впечатлят със сигурност. Събитие, само за ценители! 19 - 21 юли | Експоцентър Флора, Морска градина - Бургас.

Публикувахте от 101 Beer Fest Burgas 2018 в Вторник, 17 юли 2018 г.
 

101 бири
netinfo

„Тази година решихме да съберем пивовари от страната, но форматът се разшири, тъй като посрещнахме и такива от чужбина. Производителите представят различни качествени бири.

Сред тях има и много интересни – с кокос, ванилия. Има бири от САЩ, Индия, Австралия както и такива, които се представят за първи път. Тук ще бъде направена и премиера на нова българска бира. Един от посетителите ще си тръгне в последния ден със 101 бири. Наградата ще бъде дадена в 19.00 часа в събота“, каза Ивайло Жеглов, мениджър „Експо Тим” /на снимката по-горе вляво/. 
 

101 бири
netinfo

Тази вече от 19.00 часа  група “Обратен ефект” ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки. Интересни са и бирата със златен прах, както и тази с вода от Средиземно море.