/ NOVA
Първият международен фестивал на бирата ще се проведе в Бургас от 19-ти до 21-ви юли. Мястото е в Експо център „Флора“ В  „101 Beer Fest“ – Бургас ще вземат участие над 20 фирми с над 101 пивоварни. Основната цел е максимална популяризация на висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира.

Учени разгадаха как алкохолът предпазва сърцето

Посетителите ще могат да опитат крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.

Осем лечебни свойства на бирата (ВИДЕО)

Вносители на немски, чешки, белгийски, английски, полски, шведски и японски бири ще представят най-доброто от пивоварните на съответните страни. Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD – единствената бира в света със златен прах, както и бира с вода от Средиземно море.

Участниците са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки.

Бирата е полезна за здравето, заявиха учени от 19 държави

За посетителите на 20-ти юли от 19.00 часа група „Обратен ефект“
ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки. Първият международен фестивал на бирата очаква своите посетители на 19-ти и 20-ти юли от 16.00 до 22.00 часа и на 21-ви юли от 12.00 до 22.00 часа