/ Пресцентър
Несебър ще бъде домакин на специалната престижна детска футболна школа Milan Academy Junior Camp Bulgaria, стана ясно днес, на старта на кампанията за 2018 година. Специално за събитието в България пристигна директорът Milan Academy World Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която ръководството на „росонерите“ дава на българския екип.
 
Сред официалните лица бяха кметът на Община Трявна Дончо Захариев и президентът на ОФК "Несебър" Георги Маринов. Именно там, в разгара на летния сезон, от 6 до 11 август, децата ще тренират в новата модерна база на отбора. Тя се намира на входа на най-големия курортен комплекс у нас „Слънчев бряг“. Информация за лагера можете на откриете на www.milanacademyjuniorcamp.bg
 
Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива на един от най-титулуваните отбори през последните 50 години за развитие на талантливи деца по целия свят. Само през 2018 година лагери ще се проведат в над 120 града и в тях ще тренират хиляди, които мечтаят да бъдат част от голямата магия, наречена "футбол".