ГЕРБ Бургас
ГЕРБ Бургас / netinfo
Екшън план в пет точки: Кандидатите за народни представители с ясна програма в най-важните сектори
Листата на ГЕРБ - Бургас: Силен екип от местни хора
92732
Листата на ГЕРБ - Бургас: Силен екип от местни хора
  • Листата на ГЕРБ - Бургас: Силен екип от местни хора

Това сме ние - силен екип от местни хора, убедени в победата. Милеем за Бургас и региона и гарантираме, че всеки ден ще отстояваме интересите му. Бургас е красив град с приветливи хора.

Ние работим те да остават тук, да имат по-добри перспективи за работа, кариера, достоен живот и условия за отглеждане на децата си. Това каза днес по време на представянето на програмата водачът на листата на ГЕРБ - Бургас Ивелина Василева.

Ясна програма с решение по конкретни проблеми и водещи експерти във всяка една област, съставлява листата от кандидати за народни представители от Бургас. С четирите стълба:

образование,
здравеопазване,
жизнен стандарт и сигурност,


формират управленската програма на ПП "ГЕРБ", кандидатите й за народни представители. Те са заложили не само предложения за промени, но и своите лични каузи в основните сектори.

ГЕРБ Бургас
netinfo


Областният лидер на партията Димитър Бойчев подчерта, че е спазен принципа листата да е съставена само от местни хора, тъй като във времето се е доказало, че това е печелившата формула. По думите му единствено в листата на ГЕРБ е спазено обещанието на повечето политически партии, за присъствие в тях на представители на гражданското общество, които да заемат достойно място. До 10 място в има равнопоставеност на мъже и жени, подчерта Бойчев.

„Ще продължавам да работя и се ангажираме да реализираме още един мащабен проект на територията на областта – за модернизация и разширение на водоснабдителната и канализационна система в Бургас", каза още най-добрият екоминистър. Този път обаче с приоритет ще бъдат малките населени места, които до сега са нямали еврофинансиране. Основна цел ще бъде на тези места да се осигури чиста питейна вода и пречистване на водите.

Достъпна среда за хората с увреждания, облекчаване на процедурите за граждани при вадене на документи и разрешителни, чрез институциите, ефективни присъди за каналджиите, са сред каузите на втората в листата Диана Саватева, от гражданската квота. Журналистът работи по тях от години, чрез силата на четвъртата власт. Каузата на кандидатът за депутат Семир Абумелих също продължава

прекъсване на монопола
на здравната каса


и достъп до качствено здравеопазван и право на избор за вски български гражданин. Разширяване на Националната програма за саниране и включването в нея и на тухлените многофамилни къщи пък е сред приоритетите на бившия зам.-министър на енергетиката Жечо Станков. Пътят за Слънчев бряг да бъде завършен и да бъде осъществена реална стратегия за туризма са задачите, които започна още в 43-то НС, Димитър Бойчев. 

ГЕРБ Бургас
netinfo


Кметът на Бургас и замстник-педседател на ГЕРБ - Димитър Николов е категоричен, че с личностите в листата не само Бургас, но и много областни градове могат да получат възможност за добро развитие и спокоен живот. Още от Димитър Бойчев и Ивелина Василева, чуйте в звуковия файл. 

Ето я и пълната листа:

1 Ивелина Веселинова Василева

2 Диана Димова Саватева

3 Димитър Бойчев Петров

4 Диана Иванова Йорданова

5 Жечо Дончев Станков

6 Семир Хусеин Абу Мелих

7 Галя Стоянова Василева

8 Иван Стефанов Вълков

9 Стойно Митев Стойнов

10 Севдалина Христова Турманова

11 Ася Атанасова Пеева

12 Румен Динев Желев

13 Иван Георгиев Гаврилов

14 Владимир Добромиров Крумов

15 Борислав Красимиров Киров

16 Татяна Михайлова Тотева

17 Тодор Михайлов Михалев

18 Любомир Йорданов Йорданов

19 Николай Христов Василев

20 Георги Димитров Долапчиев

21 Евгений Николов Стоянов

22 Иван Генов Иванов

23 Милен Петров Петров

24 Диян Иванов Петров

25 Светозар Добрев Янев

26 Иван Каменов Киров

27 Мартин Kостадинов Илиев

28 Росица Недева Петрова