„Големите надежди” идват в Бургас
„Големите надежди” идват в Бургас / novatv.com

Бургас ще бъде домакин на кастинга за „Големите надежди” на 31 януари (петък), в хотел „Аква”. Кандидатите за слава трябва да са на възраст между 4 и 14 години, задължително придружени от свои родители или настойници. Всяко дете трябва да представи една българска песен и една на чужд език, акапелно или на сингбек, записан на USB или диск.

Песните трябва да са популярни български и световни поп и рок хитове. Поради концепцията на формата - да открие бъдещи таланти в поп музиката, кандидатите няма да могат да се представят с народна песен, детски репертоар или други музикални произведения. Позволено е изпълненията да бъдат представяни и без микрофон.

Право на участие имат солови изпълнители, дуети и малки групи до пет деца.На кастинга няма да бъдат допуснати големи вокални или хорови формации. Дали са одобрени и продължават в следващия кръг на шоуто, децата и техните родители ще разберат на по-късен етап и след допълнително обсъждане на екипа на предаването.

За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 01 18 и 0885 61 33 63. Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова телевизия през пролетта.